Normes de funcionament de Cirurgia

Si el seu animal ha de sotmetre's a algun procediment quirúrgic o protocol diagnòstic que requereixi anestèsia, és important que acudeixi en dejú de menjar de 12 hores com a mínim. L'aigua pot retirar-se el mateix matí de la intervenció.

És important, sempre que sigui possible, assegurar un bon estat higiènic abans d'entrar al quiròfan per la qual cosa recomanem realitzar un bany i una desparasitació externa per a puces i paparres en els dies previs a la data de cirurgia.

L'hora d'ingrés és de 8 a 8.30 h del matí per estricte ordre d'arribada. Casos excepcionals podran ingressar després d'aquest horari.

L'auxiliar de quiròfan li demanarà en el moment de l'ingrés un telèfon de contacte per  poder comunicar-li la fi de la cirurgia o protocol diagnòstic i concretar l'hora de recollida de l'animal quan es tracti d'una cirurgia ambulatòria (normalment entre 16 i 20 h).

A la tarda podrà parlar amb el responsable del cas o, per defecte, amb el veterinari de guàrdia que li comentarà el pla  postquirúrgic a seguir o li explicarà el resultat de les proves realitzades.

En alguns casos i depenent del tipus de cirurgia realitzada, pot ser necessari que el seu animal romangui hospitalitzat 24 hores per controlar la seva recuperació anestèsica. El veterinari responsable li permetrà visitar el seu animal i li explicarà les condicions de l'ingrés (les mateixes que en cas d'hospitalitzats).

El veterinari realitzarà un pressupost orientatiu previ a la cirurgia i sol·licitarà la seva autorització. Les nostres normes administratives ens fan requerir-li l'aportació del 50% del pressupost en el moment de l'ingrés.

Esperem que la seva estada entre nosaltres sigui del seu grat. Estem al seu servei.

L'equip d'Ars Veterinària

FacebookTwitterDiggDeliciousGoogle BookmarksLinkedinRSS FeedPinterest

Ars Veterinària i l'ensenyament

Ars Veterinaria y la enseñanza

Som un centre d'alt nivell científic on la docència, programes de residència o internat i estades per a veterinaris i estudiants en pràctiques també tenen el seu espai.

Formar-se a Ars Veterinària

És estudiant o veterinari?
Vol realitzar alguna estada o programa de residència/internat a Ars Veterinària?  

Facebook Slider
Facebook Slider

Facebook Slider