Normes de funcionament d'Endoscòpia

Si el seu animal ha de sotmetre's a una endoscòpia gastroduodenal, ha d'estar en dejú de menjar de 24 hores com a mínim. Si es tracta d'una colonoscòpia haurà  d’estar en dejú d’almenys 36 hores. Per a la broncoscòpia és suficient un dejuni de menjar de 12 hores. L'aigua pot retirar-se el mateix matí de la intervenció. Com a norma general les endoscòpies es realitzen a la tarda.

És important, sempre que sigui possible, assegurar un bon estat higiènic abans d'entrar al quiròfan per la qual cosa recomanem realitzar un bany i una desparasitació externa per a puces i paparres en els dies previs a la data de l’endoscòpia.

L'hora d'ingrés per a l’endoscòpia gastroduodenal i broncoscòpia és al matí de 8 a 8.30 h però si el seu horari de treball li impedeix portar-lo a aquesta hora, comenti'ns-ho i podrà deixar-nos el seu animal a una altra hora convinguda.

En el cas de la colonoscòpia en gossos han d'administrar-se ènemes via rectal i per aquest motiu l'ingrés ha de realitzar-se preferentment el dia anterior a la tarda-nit. En els gats l'ingrés es realitza el mateix dia entre 8 i 8.30 h.

L'auxiliar de quiròfan li demanarà en el moment de l'ingrés un telèfon de contacte per poder comunicar-li la fi de l’endoscòpia i concretar l'hora de recollida de l'animal (normalment entre 18 i 21 h).

En alguns casos pot ser necessari que el seu animal romangui hospitalitzat 24 hores per controlar la seva recuperació anestèsica.

El veterinari realitzarà un pressupost orientatiu previ a l’endoscòpia i sol·licitarà la seva autorització. Les nostres normes administratives ens fan requerir-li l'aportació del 50% del pressupost en el moment de l'ingrés (en efectiu, targeta de crèdit o taló bancari).

Esperem que la seva estada entre nosaltres sigui del seu grat. Estem al seu servei.

Ars Veterinària

FacebookTwitterDiggDeliciousGoogle BookmarksLinkedinRSS FeedPinterest

Ars Veterinària i l'ensenyament

Ars Veterinaria y la enseñanza

Som un centre d'alt nivell científic on la docència, programes de residència o internat i estades per a veterinaris i estudiants en pràctiques també tenen el seu espai.

Formar-se a Ars Veterinària

És estudiant o veterinari?
Vol realitzar alguna estada o programa de residència/internat a Ars Veterinària?  

Facebook Slider
Facebook Slider

Facebook Slider