Araceli Calvo Aguado

Llic. Vet.

Llicenciada veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2000.

Des de 1997 formació en pràctiques a l'Hospital Ars Veterinària en totes les especialitats. L'any 2000 passa a formar part de l'equip de cirurgia. De 2001 a 2003 treballa en una clínica de Sabadell (Barcelona).

L'any 2004 torna a l'equip d'Ars Veterinària com a part dels serveis de Medicina Interna, Cirurgia de teixits tous i Cirurgia d'Urgències.

Des del 2012 fins al 2015 és Responsable del Servei d'Hospitalització i UCI.

La seva àrea d'especial interès és el tractament de ferides de gran extensió o cròniques, amb nombroses comunicacions, ponències i estudis sobre el tema.

És sòcia d'AVEPA, del grup de treball GECIRA (Cirurgia de teixits tous d'AVEPA), de VWHA (Veterinary Wound Healing Association) i de GNEAUPP (Grup nacional d'experts per a la cura de les úlceres per pressió i ferides cròniques).

Des del 2015 és acreditada AVEPA en l'especialitat de Cirurgia de teixits tous, revisora de la Revista Oficial d'AVEPA Clínica Veterinaira de Pequeños Animales i actual presidenta del GECIRA.

Des del 2016 és la primera veterinària reconeguda per la Comissió d'Acreditació de Professionals del Grup Nacional per a l'Estudi i l'Assessorament d'Úlceres i Ferides Cròniques amb el Certificat d'Expert en ferides de nivell avançat.

 

Facebook Slider
Facebook Slider

Facebook Slider