Patrícia Montoliu

Llic. Vet. Dip. ECVN

Llicenciada en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el 2000.

Internat en petits animals a l'Hospital Clínic Veterinari (HCV) de la UAB el 2001. Residència en Neurologia i Neurocirurgia a l'HCV de la UAB entre 2002 i 2005. Professora Associada al Departament de Medicina i Cirurgia Animal de la UAB durant el 2005. El 2005 i 2006 treballa en la interpretació de ressonàncies magnètiques a Diagnosi Veterinària. 

El 2006 obté el títol de Diplomada pel Col·legi Europeu de Neurologia Veterinària (ECVN).

Corresponsable del Servei de Neurologia i Neurocirurgia de l'Hospital Veterinari Balmes des de 2006 fins 2014. Des de 2007 ha treballat de forma periòdica realitzant substitucions en centres de referència del Regne Unit (Animal Health Trust, Small Animal Teaching Hospital University of Liverpool). Des de 2008 és corresponsable de Neurocat Veterinaris, servei de neurologia clínica de referència. Al 2015 s'incorpora al servei de neurologia i neurocirurgia d' Ars Veterinària.

Participació en l'edició i autoria del llibre Neurologia Canina i Felina (Multimédica 2012). Ponent habitual en congressos i jornades nacionals. Revisora científica de les revistes Clínica Veterinaria de Pequeños Animales (AVEPA) i Journal of Feline Medicine and Surgery. Membre del European College of Veterinary Neurology (ECVN) i membre acreditada en neurologia de AVEPA.

Principals àrees d'interès són les malalties inflamatòries del sistema nerviós, la epilèpsia i la neuropediatria.

 

Facebook Slider
Facebook Slider

Facebook Slider