Dosi de Iode Radioactiu en gats

Per assegurar la màxima efectivitat del tractament amb iode radioactiu dels pacients hipertiroïdeus i aconseguir el 95% d'èxit, és de vital importància escollir la dosi correcta per a cada pacient.

Revista Científica Española de Medicina Interna de Pequeños Animales

Aquest passat mes de desembre es va publicar a la nova Revista Científica Española de Medicina Interna de Pequeños animales un cas clínic dels nostres companys Luis Feo (Dipl ECVIM-CA), Laura Izquierdo (LV, MS) i Jordi Puig (Dipl ACVIM i ECVIM-CA) sobre Colitis Granulomatosa en un Bulldog Francès.

Nou servei D'odontologia i Cirurgia-maxil·lofacial a Ars Veterinaria

Des d'aquest mes de gener, a Ars Veterinaria posem en funcionament un nou servei d'Odontologia i Cirurgia Maxil·lofacial a càrrec d'Ignacio Velázquez, llicenciat veterinari qui després de completar la residència en aquesta especialitat en la prestigiosa Universitat de Pennsilvània (UPenn) s’ha incorporat al nostre equip clínic.

Sessions Formatives de Iode Radioactiu

Amb l’activació del nou servei de Iode Radioactiu a Ars Veterinaria, des del passat mes de novembre estem realitzant sessions formatives per a veterinaris, al mateix hospital i als diferents Col·legis Oficials Veterinaris de Catalunya, sobre el maneig del tractament amb iode radioactiu.

Iode Radioactiu: Nou servei D'Ars Veterinaria

Des del passat mes de novembre, a Ars Veterinaria posem en funcionament un nou servei de iode radioactiu per a tractar als gats hipertiroideos. 

 Displàsia de Colze
Activitats científiques Ars Veterinaria/Bioiberica: Monogràfic sobre Displàsia de Colze

El passat 4 d'octubre es va celebrar a les instal·lacions de l'Hospital Ars Veterinaria un seminari monogràfic sobre displàsia de colze en el marc de la col·laboració entre la companyia Bioiberica i Ars Veterinaria.

Cardiomiopatia arritmogènica del ventricle dret en un bulldog

La cardiomiopatia arritmogènica del ventricle dret (CMAVD) és una malaltia primària del múscul cardíac, que afecta principalment als Boxer, encara que també s’ha detectat en altres races com el Bulldog Anglès o l’American Staffordshire, amb una predisposició familiar. 

NOU HOSPITAL
Ars Veterinaria es trasllada a un nou hospital

Us presentem el nostre nou Hospital. Des del passat 12 de Setembre, us estem atenent des del nostre nou Hospital situat al Carrer Cavallers 37 de Barcelona.