Benvinguda a la nova web d'Ars Veterinaria

18-06-2018

Us donem la benvinguda a la nova web d’Ars Veterinaria.

El nostre objectiu és mantenir-vos informats de novetats tant internes com científiques.

Després de 40 anys de trajectòria en la cura i benestar dels animals de companyia, ens complau poder oferir-vos un nou Hospital amb més serveis i instal·lacions per a una atenció de màxima qualitat per als nostres pacients.

De la mateixa manera, ens sentim molt orgullosos de poder-vos presentar a tot el personal que forma Ars Veterinaria. Tots ells tenen un gran compromís amb el sector i la seva qualitat humana fan que el nostre Hospital sigui considerat un dels centres amb més prestigi del país.

Disposem de més de 10 diplomats europeus i americans en diferents especialitats reconeguts nacionalment i internacionalment que aporten excel·lència tant en el servei que oferim, com en coneixements científics. A més, col·laboren activament en la formació de tots els veterinaris i ATVs del nostre Hospital.

Ens sentim molt satisfets de posar en les mans dels companys del sector un Hospital de referència amb un equip de veterinaris en constant formació que treballa per a oferir i compartir el seu coneixement científic d’alt nivell per a una atenció global i eficient amb el pacient.