Servei de Cardiologia

El Servei de Cardiologia d’Ars Veterinaria forma part d’un servei global d’assistència als animals de companyia. Disposem de tecnologia mèdica avançada i d’una atenció personalitzada als veterinaris referidors.

Oferim una consulta cardiològica completa i ens recolzem en proves complementàries com la radiologia digital, l’ecocardiografia, l’estudi electrocardiogràfic, l’estudi Holter, la pressió sanguínia, la RM o el TC; per a arribar a un diagnòstic el més precís possible.

A més, donem una assistència i seguiment amb immediatesa durant les 24 hores del dia, que podrà marcar la diferència en situacions de gravetat i urgència pel que fa a pronòstic, evolució i qualitat de vida del pacient.

També comptem amb l’opció d’hospitalitzar pacients inestables amb un servei integrat amb UCI i teràpia intensiva.

Tot això, amb l’objectiu final de diagnosticar, tractar i seguir l’evolució dels casos per aconseguir un millor benestar de les nostres mascotes.

En cas de ser un paciente derivat des d’un altre centre, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres trucant al 93 285 84 00 o escrivint a cardiologia@arsveterinaria.es

Equip

Imatges

CardiologíaCardiología