Ignacio Velázquez

Llicenciat Veterinari
Cap de Servei d’Odontologia i Cirurgia Maxil·lofacial
Ignacio es va llicenciar en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el 2004. Des dels seus estudis a la UAB sempre va estar  interessat en l’odontologia veterinària, aquest interès el va dur a l’obtenció del títul propi de l’anomenada disciplina per l’Universidad Complutense de Madrid (UCM) al 2006. 
Al finalitzar la formació a l’UCM va fundar Odontovet, servei mòbil d’odontologia i cirurgia maxil·lofacial de petits animals. Va desenvolupar aquest servei d’odontologia i cirurgia maxil.lofacial, amb base a un hospital de referència del Vallés Oriental, durant deu anys en els que compaginà la pràctica clínica amb ponències a congressos nacionals i internacionals. Alhora va realitzar estades formatives a Copenhagen i Phoenix, a centres de referència mundial de l’especialitat.
L’any 2015 va començar el programa de residència en Odontologia i Cirurgia Oral de la prestigiosa University of Pennsylvania (UPenn), formant part del Servei d’Especialitat a l’hospital veterinari universitari Matthew J. Ryan (PennVet) a Filadèlfia , Estats Units. Durant la seva residència va realitzar estades clíniques complementàries a Vancouver i Phoenix, així com formació adicional en radiologia oncològica oral i odontologia de petits mamífers exòtics a la mateixa institució universitària, PennVet.
Al completar la seva residència al 2018 s’incorpora a l’equip clínic d’Ars Veterinaria com a responsable del Servei d’Odontologia i Cirurgia Maxil·lofacial.