Iolanda Navalón

Diplomada ECVIM-CA (Cardiologia)
Cap del Servei de Cardiologia

La Iolanda és la cap del Servei de Cardiologia.

Es va llicenciar en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el 1989. Va iniciar l'activitat clínica en petits animals com a generalista a Barcelona (CV Poble Nou, CV Masnou). El 1990 es va unir a l'equip d'Ars Veterinaria al servei de Urgencias i posteriorment a medicina interna, especialment interessada en cardiologia.

Va fer la seva residència en cardiologia per l'European College of Veterinary Internal Medicine, ECVIM-CA entre l’Hospital Ars Veterinaria i la Clínica Veterinària Gran Sasso a Milà del 2012-2015. Actualment és diplomada en cardiologia ECVIM-CA y acreditada per AVEPA en l'especialitat de Cardiologia.

És membre d’AVEPA “Asociación Española de Veterinarios Especialistas en pequeños animales” y ha esta vicepresidenta del Grup de treball d'AVEPA d'Especialistes en Cardiologia i aparell respiratori GECAR del 2015 al 2018. Es membre de l'ESVC “European Society of Veterinari Cardiology” i del EVBS “European Board of Veterinary Specialisation”.

Ha realitzat vàries estades en diversos hospitals d’Anglaterra, Escòcia e Itàlia. És autora i coautora de diverses publicacions en revistes científiques veterinàries i ponent en múltiples congressos i jornades nacionals i internacionals.