Iolanda Navalón

Diplomada en Cardiologia ECVIM-CA
Cap del Servei de Cardiologia

La Iolanda és la cap del Servei de Cardiologia. Es va llicenciar en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el 1989. Va iniciar l'activitat clínica en petits animals com a generalista a Barcelona (CV Poble Nou, CV Masnou). El 1990 es va unir a l'equip d'Ars Veterinaria al servei de Medicina Interna, especialment interessada en cardiologia i ecografia. Darrerament, ha completat la seva residència en cardiologia per l'European College of Veterinary Internal Medicine, ECVIM-CA duta a terme a la Clínica Veterinària Gran Sasso (Milà).

Acreditada per AVEPA en l'especialitat de Cardiologia i ecocardiografia. Formada de manera continuada en nombrosos congressos i cursos d'especialitat, tant nacionals com internacionals; així com estàncies en diversos hospitals veterinaris.

Vicepresidenta del Grup de treball d'AVEPA d'Especialistes en Cardiologia i aparell respiratori GECAR. Membre de l'Asociación Española de Veterinarios Especialistas en pequeños animales AVEPA. Membre de l'ESVC European Society of Veterinari Cardiology.

És autora i coautora de publicacions amb revistes científiques veterinàries. Ha impartit nombrosos cursos i conferències de medicina interna i cardiologia, així com pòsters en congressos nacionals i internacionals.