Servei d'Oftalmologia

El Servei d’Oftalmologia d’Ars Veterinaria es dedica al diagnòstic i tractament de les afeccions oculars en els animals de companyia. El servei proporciona una gamma completa de diagnòstics, tècniques microquirúrgiques i opcions terapèutiques per al tractament de malalties oculars disponible les 24 hores per a casos derivats per companys veterinaris d’altres centres, així com per als clients amb animals que presenten problemes oculars.

El Servei d’Oftalmologia d’Ars Veterinaria ofereix el Certificat Oficial de Malalties Oculars Hereditàries i test genètics per algunes de les alteracions oculars que presenten els nostres pacients.

La consulta d’oftalmologia completa inclou l’ús de mètodes diagnòstics com el llum de fenedura, la tonometria per aplanació i de rebot, l’examen del fons d’ull i la gonioscòpia. El Servei d’Oftalmologia també té accés a equips d’última generació, per utilitzar-los en pacients veterinaris, entre els que s’inclouen la facoemulsificació, l’electroretinograma (ERG), la ecografia ocular de 15 MHz, la radiografia digital, la RM i la TC.

El nostre Hospital disposa d’un quiròfan de pressió positiva, adaptat per a la cirurgia intraocular i extraocular, on es duen a terme diferents actes quirúrgics com ara:

Cirurgia de facoemulsificació (Cataractes) amb implantació de lents intraoculars i anelles de tensió capsular.

Paracentesi i biòpsies diagnòstiques.

Cirurgia de luxació del cristal·lí.

Cirurgia corneal: trasplantaments de còrnia, empelt amb biomaterials, transposicions corneoconjuntivals i queratectomies.

Cirurgia conjuntival: neoplàsies, defectes embrionaris, cilis ectòpics i alteracions de la membrana nictitant.

Cirurgia del sistema lacrimal: imperforació dels punts lacrimals, laceracions traumàtiques i diagnòstic per imatge del sistema lacrimal.

Cirurgia palpebral: reconstruccions, neoplàsies, laceracions traumàtiques i crioaplicació en casos de distíquies.

Cirurgia de glaucoma: ciclofotocoagulació per làser, cirurgia filtrant (gonioimplants) i injeccions intravítries.

Cirurgia d’enucleació o evisceració amb ús de pròtesis.

 

En cas de ser un pacient derivat des d’un altre centre, pot contactar amb nosaltres trucant el 93 285 84 00 o escrivint a oftalmologia@arsveterinaria.es

 

EQUIP

IMATGES

Oftalmologia 03Oftalmologia 01Oftalmologia 02Oftalmologia 04