Servei de Medicina del Comportament

El Servei de Medicina del Comportament analitza, tracta i ajuda a prevenir els problemes de comportament que amb més freqüència presenten els gossos i els gats.

L’any 2010, Ethogroup va establir un acord de col·laboració amb Ars Veterinaria per posar a disposició dels pacients de l’Hospital un servei integral d’etologia clínica, que treballa coordinat amb la resta d’especialistes del centre.

A més de veterinaris especialitzats en medicina del comportament, comptem entre els nostres professionals amb educadors canins experts en les tècniques de modificació de la conducta més avançades.

L’objectiu del nostre Servei és millorar la qualitat de vida, tant de la família, com de l’animal de companyia. És per aquest motiu que tots els mètodes de modificació de conducta que fem servir es basen en el reforç positiu de la conducta i en el respecte per la naturalesa i les necessitats de l’animal.

El servei de Medicina del Comportament té molt en compte la prevenció com a estratègia per fomentar la bona adaptació de l’animal al seu entorn. Per aconseguir-ho, oferim sessions d’educació per a gossos joves i adults, classes de socialització per cadells i assessorament en tot allò que té a veure amb l’adequació de l’entorn a les necessitats dels gossos i dels gats.

En cas de ser un pacient derivat des d’un altre centre pot posar-se en contacte amb nosaltres trucant al 93 285 84 00 o escrivint a etologia@arsveterinaria.es

EQUIP

Imatges

ComportamientoComportamientoComportamientoComportamiento