Servei de Neurologia i Neurocirurgia

L’equip de Neurologia i Neurocirurgia d’Ars Veterinaria compta amb una àmplia formació i una llarga trajectòria professional en neurologia i neurocirurgia de petits animals; a més, tots ells es dediquen exclusivament a aquesta especialitat.

El Servei de Neurologia i Neurocirurgia ofereix atenció integral a animals de companyia amb lesions del sistema nerviós. Comptem amb eines diagnòstiques d’última generació, que inclouen Tomografia Computada, Ressonància Magnètica d’alt camp i electrofisiologia, així com instal·lacions adequades pel tractament, tant mèdic com quirúrgic, dels pacients amb signes neurològics.

El nostre equip de neuròlegs especialistes compten amb una àmplia experiència en cirurgia de lesions de la columna vertebral i crani, i realitzen de forma rutinària tractaments quirúrgics d’hèrnies discals, lesions espinals traumàtiques, malformacions vertebrals i cerebrals, i neoplàsies de columna i encèfal.

Oferim visites d’especialista en les que es prioritza el tracte individualitzat per a cada pacient, oferint diferents opcions de diagnòstic i tractament per ajustar-nos a les necessitats de cada família.

El nostre equip treballa en col·laboració amb especialistes d’altres àrees, la qual cosa ens permet oferir un servei integral en el tractament de malalties neurològiques de gossos i gats.

En cas de ser un pacient derivat des d’un altre centre, poseu-vos en contacte amb nosaltres trucant al 93 285 84 00 o escrivint a neurologia@arsveterinaria.es

EQUIP

Joan Mascort

JOAN MASCORT Diplomat en Neurologia ECVN

Director de Servei
Soci fundador d’Ars Veterinaria

Imatges

NeurologíaNeurologíaNeurologíaNeurologíaNeurología