Clínica Veterinària Deu i Mata

Localització

El nostre servei veterinari s'ofereix també a les nostres instal·lacions situades al barri de Les Cortsde Barcelona, al carrer Déu i Mata, darrere de l'edifici del centre comercial L'illa Diagonal, amb excel·lent accessibilitat segons el seu lloc de residència a la ciutat i també arribant a Barcelona des del sud (autopista AP-7). Hi ha facilitat de pàrquing a la zona.

Els nostres serveis

Aquí trobarà un tracte familiar i proper, sostingut per la garantia de comptar amb els protocols de les nostres instal·lacions centrals, l'Hospital Ars Veterinària. A més, la nostra clínica veterinària de Les Corts té a la seva disposició els serveis habituals:

- Medicina general preventiva i diagnòstica, per  controlar tots els aspectes de la salut de la seva mascota.

- Salut oral i nutrició preventives.

- Cirurgia menor ambulatòria: castracions i ovariohisterectomies, petita cirurgia en pell, cura de ferides, neteges dentals.

- Diagnòstic per la imatge: radiografia simple.

-Tècniques simples de diagnòstic com citologies, anàlisis sanguínies i altres.

 

Servei d'especialitat d’Etologia

Al carrer Déu i Mata, Ars Veterinària li oferix també un suport directe in situd'especialistes del nostre hospital en un dels problemes més freqüents en els nostres pacients canins/felins: prevenció i tractament de problemes del comportament animal (especialitat d’etologia).

 

Suport del nostre hospital

Si és necessari, gestionarem la reserva/visita per al servei d'especialitat de l'Hospital Ars Veterinària o es remetran pacients a l'hospital per a l'especialitat pertinent, per així donar el millor servei en diagnòstic i/o tractament dels casos que ho requereixin. Segons el pacient i la conveniència del client li realitzarem un seguiment individualitzat de casos tractats a l'hospital.

 

Horari: de dilluns a divendres de 10 a 14.30 h i de 15.30 a 19 h

Dissabtes: el nostre servei se segueix oferint al nostre hospital.

Telèfon: 93 430 44 34 – Adreça electrònica:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

FacebookTwitterDiggDeliciousGoogle BookmarksLinkedinRSS FeedPinterest

Transport de mascotes

Facebook Slider
Facebook Slider

Facebook Slider