Àngels Ribas

Llicenciada Veterinària

Obtenció del títol de Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el 2016. Realització de la “t1-pro” -curs d’especialització en petits animals- a École Nationale Vétérinaire d’Alfort, París, França.

Des del 2007 forma part de l’equip de veterinaris d’Ars Veterinaria, i des del 2010 de l’equip d’oftalmologia d’Ars Veterinària.

Al 2016 va realitzar el curs d’Introducció Microcirurgía Ocular Veterinaria. Wet lab a l’Instituto de Microcirugía Ocular a Barcelona i el Taller de Membrana Amniòtica al Centro de Cirugía de Mínima invasión Jesús Usón, Càceres.

Al 2014 va participar en el Curso Cirugía Palpebral y Superfície Ocular Veterinaria al Centro de Cirugía de Mínima Invasión Jesús Usón, Càceres, i va obtenir el títol Certificado de Aprovechamiento del Curso de Postgrado Oftalmología per la Universitat Autònoma de Barcelona així com la realització del curs de postgrau d’oftalmologia veterinaria a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Durant el 2011 i el 2012, realització del curs de postgrau Certificat d’Études Supérieures Ophtalmologie (CES) a l’École Nationale Vétérinaire Toulouse. Tolosa de Llenguadoc, França.

Durant el 2010 i el 2011, realització del curs de postgrau Ophtalmology I i Ophthalmology II organitzat per l’European School for Advanced Veterinary Studies a Tolosa de Llenguadoc i Luxemburg respectivament, així com el 1st Advanced Phaco Cataract Extraction Training Master Course a Montpeller, França.

Forma part de l’ European Society of Veterinary Ophthalmology (ESVO) així com del grup d’oftalmologia d’AVEPA (Asociación de Veterinarios Especialistas en Pequeños Animales).

Ha dut a terme estades a França i al Regne Unit amb especialistes oftalmòlegs per ampliar els seus coneixements així com ha participat en nombrosos congressos tant nacionals com internacionals d’oftalmologia veterinària.

Publicacions:

1. RIBAS A, Morales C. Bilateral subconjunctival haemorrhage related to the use of a choke collar in a dog. Poster, ESVO congress. Toulouse, 2016.

2. RIBAS A, Fernández M, Ordeix L, Naranjo C. Idiopathic telangiectasia involving the ocular conjunctiva in a dog. Poster, ESVO congress. Lisbon, 2015.

3. RIBAS A, Closa JM, Torres MD. Surgical approach to retrobulbar tumors in visual eyes- about  three cases. Poster, ESVO. Lisbon, 2015.

4. RIBAS A, Prats A, Torres MD. Canine Thelaziosis in north-eastern Spain: two clinical cases. Poster, ESVO congress. Bucarest, 2013.

5. RIBAS A, Prats A, Torres MD. Thelaziosis canina en Cataluña a propósito de dos casos. Poster, SEVC congress. Barcelona, 2013.

6. RIBAS A, Sanchez D, Torres MD. Cuerpo extraño vegetal retrobulbar. Dificultades diagnósticas. Poster, SEVC congress. Barcelona, 2011.

7. RIBAS A, Abarca E. Adenomiosis focal uterina en una perra. Poster, SEVC. Barcelona, 2008.