Àngels Ribas

Llicenciada Veterinària

Obtenció del títol de Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el 2006. Realització de la “t1-pro” -curs d’especialització en petits animals- a École Nationale Vétérinaire d’Alfort, París, França.

Des del 2007 forma part de l’equip de veterinaris d’Ars Veterinaria, i des del 2010 de l’equip d’oftalmologia d’Ars Veterinària.

Al 2016 va realitzar el curs d’Introducció Microcirurgía Ocular Veterinaria. Wet lab a l’Instituto de Microcirugía Ocular a Barcelona i el Taller de Membrana Amniòtica al Centro de Cirugía de Mínima invasión Jesús Usón, Càceres.

Al 2014 va participar en el Curso Cirugía Palpebral y Superfície Ocular Veterinaria al Centro de Cirugía de Mínima Invasión Jesús Usón, Càceres, i va obtenir el títol Certificado de Aprovechamiento del Curso de Postgrado Oftalmología per la Universitat Autònoma de Barcelona així com la realització del curs de postgrau d’oftalmologia veterinaria a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Durant el 2011 i el 2012, realització del curs de postgrau Certificat d’Études Supérieures Ophtalmologie (CES) a l’École Nationale Vétérinaire Toulouse. Tolosa de Llenguadoc, França.

Durant el 2010 i el 2011, realització del curs de postgrau Ophtalmology I i Ophthalmology II organitzat per l’European School for Advanced Veterinary Studies a Tolosa de Llenguadoc i Luxemburg respectivament, així com el 1st Advanced Phaco Cataract Extraction Training Master Course a Montpeller, França.

Forma part de l’ European Society of Veterinary Ophthalmology (ESVO) així com del grup d’oftalmologia d’AVEPA (Asociación de Veterinarios Especialistas en Pequeños Animales).

Ha dut a terme estades a França i al Regne Unit amb especialistes oftalmòlegs per ampliar els seus coneixements així com ha participat en nombrosos congressos tant nacionals com internacionals d’oftalmologia veterinària.