Jaume Fatjó

Cap de Servei

Nascut a Barcelona el 1969. Llicenciat i doctor en veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i acreditat AVEPA en Medicina del Comportament.

Va iniciar els seus estudis en medicina del comportament a la Facultat de Veterinària de Nova York i va ser responsable clínic del servei d’etologia de la Facultat de Veterinària de Barcelona de 1995 a 2009.

És especialista europeu certificat en medicina del comportament i diplomat pel Col·legi Europeu de Benestar Animal i Medicina del Comportament (European College of Animal Welfare and Behavioural Medicine – Behavioural Medicine), del qual va ser president de 2012 a 2014.

Està acreditat per AVEPA en medicina del comportament d’animals de companyia (Asociación de Veterinarios Españoles Especialistas en Pequeños Animales).

És professor associado del Departament de Psiquiatria i Medicina Legal de la UAB, on dirigeix la Cátedra Fundación Affinity Animales y Salud, dedicada a la comprensió de les relacions entre les persones i els animals.

És autor de nombrosos articles científics, conferències, cursos i seminaris nacionals i internacionals.

.