Judit Bertrand

Diplomada en Cirurgia ACVS, Subespecialització en cirurgia oncològica ACVS

La Judit es va llicenciar en Medicina Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Després de graduar-se, va completar un internat en Cirurgia de Petits Animals  i Medicina Interna a la Universitat Estatal de Washington (EUA).

Posteriorment, va anar a Fitzpatrick Referrals (Regne Unit) per realitzar un internat en Cirurgia de Petits Animals  que va obrir les portes a una beca de recerca en cirurgia de petits animals  a Ohio State University (EUA).

Un cop finalitzada la beca, va iniciar el programa de residència de Cirurgia de Petits Animals a Ohio State University. Com a resident, va completar un projecte de màster sobre biomecànica de la substitució total de genolls mitjançant tecnologia robòtica.

A causa del seu gran interès per l'oncologia, va decidir subespecialitzar-se en cirurgia oncològica (ACVS Fellow Surgical Oncology).

Actualment està fent una substitució a Ars Veterinaria com a membre del servei de Cirurgia de Teixits Tous i Traumatologia.

Els seus principals interessos són la cirurgia conservadora d’extremitats i l’osteosarcoma, immunoteràpia, cirurgia maxil·lofacial, teràpia de ferides, cirurgia de mínima invasió i reconstrucció cutània.