María Martínez

Intern d'Oftalmologia

María és Llicenciada en Veterinària (2011) per la Universitat CEU Cardenal Herrera. Des de llavors ha enfocat la seva activitat clínica, docent i investigadora en el camp de l'Oftalmologia. 

La seva formació clínica es va iniciar amb un internat rotatori a l'Hospital Clínic Veterinari CEU. Durant els últims 6 anys ha treballat com a veterinària generalista en la clínica privada, dirigint el seu propi servei a domicili i ha desenvolupat una labor docent com a professora col·laboradora de la Universitat CEU Cardenal Herrera. Durant aquest període ha realitzat diferents cursos, entre els quals destaquen, el Curs de Postgrau en Cirurgia i Patologia Ocular, en la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i el Basic Science Course, en la Universitat de Carolina del Nord, i estades en centres de reconegut prestigi, a Regne Unit i USA, amb una durada total de 5 mesos. 

És membre de la Societat Espanyola d'Oftalmologia Veterinària (SEOVET) i del grup de treball d'oftalmologia de l'Associació de Veterinaris Espanyols de Petits Animals (A.V.E.P.A), pel qual es troba en procés d'Acreditació. Posseeix 7 aportacions a congressos, publicacions i ha impartit diverses xerrades i seminaris en la matèria.

Actualment està realitzant un internat en l'especialitat d'oftalmologia a Ars Veterinaria. És estudiant de doctorat de segon any i el seu principal interès és l'estudi de noves teràpies per a la regeneració corneal.