Servei D’odontologia i Cirurgia Maxil·lofacial

El Servei d'Odontologia i Cirurgia Maxil·lofacial d'Ars Veterinaria es centra en el diagnòstic i tractament dental així com de la resta de la cavitat oral i regió facial.  

Els tractaments oral inclouen totes les especialitats:

  • Periodòncia: diagnòstic i tractament, tant quirúrgic com mèdic, de les malalties de l'aparell de support de les dents.
  • Endodòncia: diagnòstic i tractament quirúrgic de la polpa dentària.
  • Ortodòncia: diagnòstic i tractament dels problemes d'oclusió dental mitjançant l'ús d'aparells ortodòntics
  • Prostodòncia i restauració dental: diagnòstic i tractament de les lesions carioses així com defectes coronals, amb especial menció a les corones metàl.liques.
  • Cirurgia oral: Tractament quirúrgic de lesions dentals i orals no incloses a les anteriors especialitats, com per example extraccions de dents.

El diagnòstic oral es basa en l'examen exhaustiu de la cavitat oral en la seva totalitat així com l'estudi radiogràfic de les dents i els ossos on es troben anclades. L'examen oral es registra a la fitxa dental del pacient. Fotografies i radiografies intra orals digitals també formen part de la fitxa diagnòstica i de tractament.

Els tractaments es realitzen amb materials dentals d'útima generació segons tècniques específiques per animals de companyia.

El Servei també ofereix diagnòstic i tractaments maxil·lofacials en les seves vessants oncològiques i traumatològiques. El Servei d'Odontologia i Cirurgia Maxi.lofacial i el Servei de Cirurgia treballen sinèrgicament en aquests camps.

El Servei disposa de quiròfan propi completament equipat, incloent sistema de radiologia intra oral digital in situ.

Laboratoris protèsics dentals amb contrastada experiència fabriquen, sota la supervisió del responsable del Servei, els aparells d'ortodòncia específic per cada cas. Per la fabricació de corones protèsiques treballem amb un laboratori dental només dedicat a aquest art.

En cas de ser un pacient derivat des d'un altre centre, poseu-vos en contacte amb nosaltres trucant al 93 285 84 00 o escrivint a referidors.arsveterinaria@anicura.es

 

EQUIP

Imatges

Imagen instalaciones - odontologíaImagen instalaciones - odontologíaImagen instalaciones - odontologíaImagen instalaciones - odontologíaImagen instalaciones - odontologíaImagen instalaciones - odontologíaImagen instalaciones - odontologíaImagen instalaciones - odontologíaImagen instalaciones - odontología